Solenergi

Att producera el med hjälp av solen är smart för både plånboken och klimatet. På Will Work har vi erfarenheten och kompetensen som krävs för att ta hand om allt från projektering till elinstallation. Vi levererar en nyckelfärdig solcellsanläggning som är anpassad till just din fastighet och dina önskemål. Vi följer dig genom hela processen och du kan vara säker på att du får en komplett installation med riktig bra kvalitet.

 

Solcellspaneler och växelriktare

Will Work levererar endast noga utvalda produkter av högsta kvalitet från erkända tillverkare med bra garantier.

Batterier

Vi tror att batterier är en viktig del av det framtida elsystemet som gör att vi kan ta tillvara på mer av vår egenproducerade solel. Med ett batteri kan vi lagra överskottselen och använda den när solen inte skiner. Det kan också möjliggöra ödrift vid elnätsbortfall. Dessutom ger ett energilager möjligheter till fler inkomstkällor så som energiprisarbitrage och kapning av effekttoppar.

Ett batteri kan också tillgängliggöra effekt och tillhandahålla frekvensreglering av elnätet vilket gör att du kan sälja så kallade stödtjänster. Genom vårt samarbete med CheckWatt hjälper vi dig gärna vidare.

Laddbox

Laddbara personbilar är här för att stanna. I samband med solcellsinstallation erbjuder vi därför även montage av laddbox från Zaptec

Med Zaptec Go får ni en framtidssäkrad och aktuell produkt som är certifierad enligt högsta säkerhetsstandard. Världens minsta 22 kW laddare passar alla elbilar och hem. Konceptualiserad, designad och tillverkad på Norges västkust.

Läs mer

Kolla in just ditt taks förutsättningar på Solkartan.

Läs gärna också om det ”gröna avdraget” hos Skatteverket.

Förfrågan

För att skicka en förfrågan om solceller,

vänligen fyll i nedan kontaktformulär.

Please fill the required field.
Please fill the required field.
KONTAKT
E-POST

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.