Om oss

Will Work är ett litet företag med stor kompetens. Vi har över 20 års erfarenhet av elarbeten, både inom låg- och högspänning. Vi utgår från gränslandet mellan Södertälje och Gnesta kommun och tar oss gärna an lokala projekt, men utför även uppdrag över hela Sverige.

Will Work tar alla jobb på allvar! Helheten är viktig för oss samtidigt som vi har stor respekt för detaljerna. Vi är medvetna om att förutsättningarna varierar från projekt till projekt och att vår lyhördhet är avgörande för att kunna leverera enligt kundens önskemål. Vi är anpassningsbara och flexibla i våra lösningar. Vårt mål är alltid att processen ska vara så enkel och kostnadseffektiv som möjligt med säkerheten och kvaliteten främst. Ständig kompetensutveckling och ett långsiktigt förhållningssätt är självklarheter i vår verksamhet. Vi vill vara med och driva branschen framåt.

 

AFFÄRSIDÉ

Will work ska - genom god kompetens och hög kvalitét - alltid utföra ett professionellt arbete präglat av ansvarstagande och säkerhet.

SYFTE

Will Works arbete ska alltid bidra till nytta för samtliga parter och ha som mål att påverka både branschen och omgivningen i en positiv riktning, för en hållbar framtid.

LEDORD

● Ansvar och säkerhet

● Kvalitét och kompetens

● Lyhördhet och flexibilitet

KONTAKT
E-POST

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.